Rumored Buzz on oyun bilgisayarları

Wiki Article



Öncelikle bu “en iyi oyun bilgisayarı” dediğimiz şey nedir onu bilmemiz gerekmektedir. Sizing göre tam olarak iyi olan nedir bunun tespitinin yapılması gerekir. İyi bir oyun performansı mı? Yoksa uygun fiyata sadece istediğiniz oyunun çalışması yeterli mi?

Bilgisayarın kapasitesi; bilgisayarınızda yedekleyeceğiniz system, fotoğraf, video clip ve müzik gibi verilerin kapladığı alandır. Eğer ki bilgisayarınızı aynı zamanda yedekleme amacıyla da kullanacaksanız daha yüksek belleğe sahip bir bilgisayar almanız gerekecektir. İşlemci

Yeni oyun bilgisayarı almak isteyenlerin dikkat etmesi gereken en önemli hususlar şu şekilde sıralanabilir:

Bu yazıda en iyi dizüstü oyun bilgisayarları listesi hazırladık. Sizler bu listede hangi laptop modellerinin olmasını tercih ederdiniz? Konu ile ilgii düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmay possiblyı unutmayın.

Oyun için bilgisayar alırken donanım özelliklerinin yanı sıra bilgisayarın görsel tasarımına da dikkat etmek gerekir. MSI Pulse serisi gibi oyun atmosferini destekleyecek akıllı RGB aydınlatma teknolojisi bulunan, hızlı tepkiler verilmesini destekleyen bir klavyenin yer aldığı oyun bilgisayarlarını tercih etmekte fayda vardır. FPS’10 fight royal’e, Match’tan RPG’ye tüm oyunları sorunsuz bir şekilde oynamanızı sağlayacak olan bir oyun bilgisayarı, oyunun içinde hissetmenizi sağlayacak görsel derinlik ve encompass ses desteği gibi özelliklere de sahiptir.

Dell G15’in hedefi kaçırdığı bir şey varsa, o da oyun RAM’idir. Sistem, eight GB Tek kanallı yapılandırmaya bağlı kalıyor, bu da bazı alternatifler kadar geleceğe hazır olmadığı anlamına geliyor.

ÇAlright sayıda oyun yükleyebilmek ve diğer kişisel dosyaları saklayabilmek için yeteri kadar alana sahip bir SSD bulunmalıdır. SSD tercih edilmesinin nedeni ise klasik harddisklere kıyasla daha hızlı veri transferine olanak tanımasıdır.

Çalışma süresi boyunca 17,three inç ekranından dolayı kaliteli bir seyir ve oyun oyun bilgisayarları zevki yaratmaktadır. Bununla beraber yeni nesil oyunların tamamında yapılan stres testlerinde üst düzey başarı sağlayan bu laptopun başlıca özellikleri ise başlıca şu şekildedir:

Bu donanımlar oyunların akıcı bir şekilde oynanabilmesini sağlarken aynı zamanda kullanıcıya yüksek işlem gücü sağlar. Bu sayede kullanıcı oyun bilgisayarını başka işlemler için kullanabilir. Oyuncu bilgisayarlarının üstün özelliklerinin sağladığı akıcı performans sadece oyunlarda değil günlük işlemlerde de yoğun olarak hissedilir.

Bir dahaki sefere yorum yaptığımda kullanılmak üzere advertisementımı, e-posta adresimi ve Web-site adresimi bu tarayıcıya kaydet.

Oyun bilgisayarlarının kablosuz bağlantı özellikleri de günceli yakalayarak bilgisayarınızı en verimli biçimde kullanabilmenize zemin hazırlar.

İletişime geçmek istiyorsanız aşağıdan bir kategori seçiniz. Dilerseniz forumlarımızdaki ilgili konu altından da mesajınızı bize iletebilirsiniz.

Monster Notebook’un geleceğe yönelik vizyonu, yalnızca oyun dünyasını değil profesyonel ve yaratıcı alanları da kapsar. Sunduğu bilgisayarlara konumlandırdığı üst düzey işlemci ve ekran kartlarına ek olarak büyük kapasiteli ve hızlı RAM/SSD’ler, notebook oyun bilgisayarı almak isteyenlerin esnek şekilde hareket edebilmelerine imkân tanır.

Genel Uzay Mars’taki antik gölün doğrulanması, Perseverance gezgininin toprak ve kaya örneklerinin yaşam izleri taşıdığına dair oyun bilgisayarları umut veriyor

Report this wiki page